Yadea Elmopeder

Yadea – smarta elmopeder i “high-end” segmentet. När endast det bästa är gott nog!
Satsa på en elmoped, det innebär att du slipper dyra bränslekostnader och åker miljövänligt utan att släppa ut någon koldioxid.
En elmoped är lätt att parkera jämfört med en bil och smidig att ta sig fram. Elmotorn är nästa helt tyst så du stör inte dina grannar när du ska iväg tidigt eller sent.
Elmopeden – ett bra val för framtiden!

Se broschyr här

Yadea G5 – Bäst i test

Att våra elmopeder från Yadea var bra visste vi förstås men nu har vi fått BÄST I TEST av två välkända tidningar som bekräftar det vi redan visste. Funderar Du på att köpa en elmoped så kan du känna dig trygg med ditt val om du väljer en Yadea.

BÄST I TEST

En kombination av kraftfull motor, körkomfort & oöverträffad användarvänlighet.
–ELBILEN NR 5 2021 elmopedtest

 

BÄST I TEST

Yadea G5 står som segrare med sin smarta paketering och goda kvalitetskänsla till ett i sammanhanget bra pris.
–TEKNIKENS VÄRLD NR 13 2021 elmopedtest

 

BÄST I TEST

Displayen är av jätteformat, liksom utrymmet under sadeln som rymmer en hjälm.
–DAGENS NYHETER Juni 2021

 

BÄST I TEST

–EXPRESSEN Juli 2021

Smartare elmopeder för dig – och för framtiden

Vill du skona miljön och spara pengar när du transporterar dig från A till Ö? En elmoped som grundar sig på högklassig teknik och pålitlig kvalitet gör att du kan ta dig dit du vill på ett smidigare sätt än något annat du har provat tidigare. Du undviker dyra bränslekostnader, buller från ditt fordon och krångliga parkeringar. Och från Yadea får du en mijövänlig elmoped som är anpassad till det nordiska klimatet och som är utformad i stilren design.

Byggd för dig

Elmopeder har många fördelar som underlättar din vardag. De är lättare att köra och parkera jämfört med bilen, samtidigt som du slipper svettiga cykelturer till och från jobbet. En bra elmoped av hög kvalitet kan du alltid lita på, samtidigt som du får hög komfort under färden. Ställer du riktigt höga krav på ditt fordon, är Yadea ett optimalt val. Våra modeller är tillverkade med motorcykelteknologi och med MC-standard. Elsystem och komponenter är designade för att stå emot det nordiska klimatet och battericellerna klarar temperaturer mellan 15 minusgrader och 40 plusgrader. Det innebär en trygghet för dig i ditt val av moped. När du sedan är ute på vägarna, kommer du upptäcka en rad faktorer som är viktiga för din körupplevelse. Tyst och stark motor, 12” hjul, snygg LCD-display med stora siffror och USB-uttag för laddning av telefon är några exempel som bidrar till maximal komfort.

Värdefull – mil efter mil

Jämfört med bilar eller bensindrivna mopeder är elmopeden en vinnare i längden. Den tar dig framåt utan koldioxidutsläpp eller dyra bränslekostnader. Det skapar värden för både dig och miljön, mil efter mil. När det är dags att ladda batteriet, pluggar du bara i laddaren och snart är du redo för nya turer och lika enkelt är det att plocka bort det när det är dags att ladda igen. Smidigare blir det inte.

YADEA-Display-1

7" LCD Display

7” LCD display med stora och tydliga siffror. Ljusstyrkan i displayen justeras automatiskt efter ljuset i omgivningen

YADEA-Display-1

Generöst hjälmfack

Generöst hjälmfack under sadeln på 26 liter klarar en integralhjälm.

Elmopeder JOFRAB-YADEA_GO-SMART

Social Responsibility

Reduce 1.2 billion L oil consumption per year.

JOFRAB-YADEA_GO-FAR ELMOPEDER