Peugeot motocycles

Peugeot är den mest sålda EU-mopeden i Sverige (alla kategorier) sex år i rad. Här hittar du klassiska modeller som Speedfight, Kisbee och Django. Med Peugeot får du ett tryggt ägande och bra andrahandsvärde.

Läs mer om Peugeot motocycles här

Peugeot tillverkar sedan 1898 mopeder och motorcyklar, det är det inte så många som känner till. Det är världens enda tillverkare som kan göra anspråk på en så rik och fascinerande historia inom motorcykel- och skoter-industrin. Jofrab TWS är ensam distributör i Sverige för deras mopeder. De flesta vet däremot att Peugeot är ett anrikt, välkänt och växande bilmärke i Sverige. Modellprogrammet är ett av marknadens bredaste och omfattar både person- och transportbilar. Det som kännetecknar Peugeots tänk när det gäller utveckling, design och tillverkning av mopeder kan du läsa om här.

Peugeot Motocycles breda sortiment innebär att varje användare kan hitta just den moped eller den scooter som möter hens krav och behov när det gäller användbarhet, design, säkerhet och prestanda. Peugeot ständiga strävan efter nya innovationer har lett Peugeots team till att utveckla morgondagens rörlighet i städerna, samtidigt som de anpassar sig till marknadens nuvarande krav.

Den detaljerade utformningen av Peugeots skotrar och mopeder designas av deras franska experter på Peugeot Motocycles. Varje person kan hitta den scooter som speglar hans eller hennes personlighet. Dessa fantastiska mopeder ger dig möjligheten att utforska världen runt omkring dig och njuta av en unik och otrolig känsla av frihet och körglädje.

Nedan följer några av storsäljarna i vårt sortiment som ger dig en inträdesbiljett till smidig rörlighet i stadsmiljö antingen du åker på en sportig, vintage, en klassisk eller hip scooter modell.

JOFRAB-YADEA_GO-FAR ELMOPEDER