Miljobild-Friends

Jofrab TWS idag

Jofrab TWS AB grundades 1978 med affärsidén att sälja reservdelar för cyklar, mopeder och gräsklippare.

Idag tillhandahåller Jofrab TWS ett mycket komplett sortiment av varor av välkända varumärken till sportfackhandeln inom Cykel och Moped. Våra produkter säljs av utvalda butiker och verkstäder över hela Sverige och våra handlare kan ge råd och erbjuda verkstadstjänster (Jofrab TWS säljer alltså inte direkt till privatpersoner).

Sedan flera år är vi Sveriges största leverantör av mopeder, med 35 procents marknadsandel, och varumärkena Peugeot, Rieju och SYM, samt leverantör av elcyklar av märkena TWS och Peugeot.

Vi har 50 000 artiklar i vårt lager i Tranås på cirka 10 000 kvadratmeter lageryta med modern lagerutrustning och IT-system. Vi har en leveransförmåga på cirka 96 procent på order inkomna fram till klockan 18:00 samma dag, måndag till och med lördag. Tidningen Sportfack Cykel har utsett Jofrab TWS till bästa grossist i klassen leveranser så gott som varje år sedan 2005.

Jofrab har 30 anställda, många med lång erfarenhet i branschen och i bolaget. VD är Frederik Rudbäck. Styrelseordförande är Owe Andersson, tidigare VD för bildelsfirman Mekonomen.