Elcyklar

Det är verkligen något att satsa på, det finns massor med fördelar. Du kan öka din möjlighet till vardagsmotion genom att cykla till och från jobbet utan att komma fram svettig, eftersom du får draghjälp i alla uppförsbackar. Det är ett billigt transportmedel och när investeringen är gjord är underhålls- och uppladdningskostnaden mycket liten.

Många fördelar med en elcykel - köp en elcykel från Jofrab TWS idag

Det finns många fördelar med att ha en elcykel framför att köra bil eller att ta bussen. Med en elcykel bestämmer du din egen tidtabell eftersom du kan kliva på elcykeln och åka när du vill. På så sätt slipper du komma för sent till arbetet på grund av oförutsedda händelser i trafiken eller komma tidigare till jobbet eftersom bussens tidtabeller inte passar med arbetstiderna. Med en elcykel behöver du dessutom inte bekymra dig för ifall det finns parkeringsplatser eftersom cykeln ställs i ett vanligt cykelställ. Med Jofrab TWS AXA lås slipper du dessutom riskera att få cykeln stulen eftersom du parkerar direkt utanför dörren. 

Väljer du en elcykel slår du även ett slag för miljön eftersom motorn inte släpper ut några avgaser. Du slår dessutom ett slag för ekonomin eftersom elcykeln är billigare än en bil. Kunden betalar endast engångssumman för cykelköpet och kostnad för eventuell försäkring. En elcykel från det svenska företaget Jofrab TWS kan med sin höga kvalitet garantera en fulländad körupplevelse. En elcykel erbjuder motionen som en traditionell cykel ger, men kan samtidigt, tack vare motorn, köra längre avstånd på kortare tid.

Jofrab TWS är ett svenskt företag grundat 1978 med över 40 års erfarenhet av den svenska marknaden och 12 års erfarenhet av elcyklar. Med denna bakgrund är vi givetvis medvetna om de svenska kundernas krav på elcyklar. Därför lanserar vi en ny generation elcyklar speciellt framtagna för att klara det svenska klimatet med dess kyla, fukt, salt och ojämna väglag. Vi lägger stor vikt vid att kvalitetssäkra våra cyklar, därför designas Jofrab TWS i Sverige för att säkerställa att de håller de krav på funktion och service som krävs av den svenska marknaden. Jofrab TWS cyklar tillverkas i Europa, med avancerade produktionstekniker och av material av bra varumärken och högsta kvalitet. Allt för att säkerställa att delarna håller kvalitén som krävs av den svenska marknaden. Med Jofrab TWS elcyklar följer även ett godkänt AXA-lås och en korg utan extra kostnad. Ta en tur och låt dig förundras över kvaliteten i Jofrab TWS elcyklar!